Zdravko Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Ne znam da l ste culi, al veceras je koncert Doris Bizetic u kc drugstore.
slepa živana Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ne znam da l ste culi, al veceras je koncert Doris Bizetic u kc drugstore. izvješće
palfoot Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 http://youtu.be/jYc_F2Nw9bQDO-RISDO-RIS DO-RISNEKSTAJM!NEKSTAJM!
Nikola Kiric Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jel' moze neko da objasni sta je to Doris Bizetic nama koji nismo tu, a mrzi nas da trazimo po netu?
ToniAdams Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 http://youtu.be/jYc_F2Nw9bQDO-RISDO-RISDO-RISNEKSTAJM!NEKSTAJM!koji je ovo kurac i kako je moguce da je poznata mimo foruma?il su forumasi u publici?mislim da sam video hellu.a jest fakat nesto izmedju bjorka i fione epl.
Ryan Franco Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) @kiricRetro pop vrlo melodičan, ali pomalo treši sa merom. Zarazne melodije i ženski vokal na ivici falša.Sve u svemu, sasvim solidno. Edited October 28, 2013 by McCabe
scab Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kako li je samo jadno hipstersko zezanje ici ismejavati doris!kad je zejzanje, oma je pun prostor, al kad su dobre svirke...
Hella Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 kako li je samo jadno hipstersko zezanje ici ismejavati doris!kad je zejzanje, oma je pun prostor, al kad su dobre svirke...+1bednici.
ivy Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jel' moze neko da objasni sta je to Doris Bizetic nama koji nismo tu, a mrzi nas da trazimo po netu?to se ne moze recima opisati.
palfoot Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 jeste zezanje, ali dobro zezanje(ne toooo zezanje)valjda su i hipsteri skontali do sada - ko je kraljica DIY-a , pa mogu da prestanu da se prave da slusaju sve te beznacajne stvari > opsednutnost likom i delom - DA. (znali su sve tekstove)skontali sta je materijal za dobru zurku (nije bilo ovako histericnog navijanja od kevin blechdom na dis-patchu)- DA.mogucnost trolovanja je bila nemoguca zbog glasnih prvih par redova - DA. bekstejdz akcija i obasipanje paznjom - DAdoris fanovi su u konacnici podjednako fanaticni kao hejteri - DAlejeri ironije su se istopili - i doris je moralni pobednik u svakom smislu te reci! izvini jel mozes da mi kazes kojem pravcu pripadas da znam sta da kazem ljudima kad me pitaju sta slusam .hvalapitajte muzičke kritičare. ja ''samo'' pravim muziku, ne stavljam bar kod i label na nju.
Lezilebovich Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 može li neko da mi objasni jednu osnovnu stvar, da li ti ljudi došli zboog toga što :a) vole njenu muzikub) misle da se ona zajebava i da to radi odlično i došli su da se smeju sa njomc) misle da se ona ne zajebava i da sve to radi ozbiljno i došli su da se njoj smeju
ivy Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ja bih rekla da je počelo kao pod c) ali su se usput malo zaneli ..
Recommended Posts